Трансформер ја покажува својата уништувачка моќ

0
188


Американски џиновски робот ја демонстрира својата моќ за уништување разни предмети, а без проблем може да среди и автомобил.

Трансформерите полека стануваат реалност. Во САД, Канада, Јапонија и Јужна Кореја се изработени џиновски роботи, а моментално најдобри се токму американските.

Но, не грижете се, роботот не е како Трансформерите, не може да размислува и да се контролира сам туку има кабина во која седи и со него управува човек.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here