Трагичниот момент кога работник во Русија ќе загине при уривање на стадион

0
119


Градежен работник загина по уривање на покрив на стадион во текот на планирана акција во Санкт Петербург. Објавена е драматична снимка снимена од локалната медиумска агенција Fotanka, а која го покажува моментот кога целата структура околу него ќе се урне, но за жал тој нема да се спаси.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here