Топ 10 најпиратирани филмови на неделата

0
305


Torrent Freak ја објави првата листа во 2020 на најсимнувани филмови на BitTorrent за изминатата недела. На врвот се наоѓа „Maleficent: Mistress of Evil“ кој го потисна „Joker“.

Три филмови се нови на листата, а два се во топ 3. Тоа лидерот „Maleficent: Mistress of Evil“, „Frozen 2“ и „Black and Blue“.

Вака изгледа листата на најпиратирани филмови:

1. „Maleficent: Mistress of Evil“

2. „Joker“

3. „Frozen 2“

4. „Zombieland Double Tap“

5. „Black and Blue“

6. „Jexi“

7. „Ad Astra“

8. „Once Upon a Time … in Hollywood“

9. „The Addams Family“

10. „Ford v Ferrari“

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here