Том Круз и Крис Мекваер препорачуваат исклучување на „Motion smoothing“ од телевизорите за подобро гледање на филмовите

0
44
loading...

[ad_1]

Сите нови телевизори, а и повеќето постари HD телевизори, доаѓаат со повеќе прилагодувања кои треба да ја направат сликата подобра за гледање. За да гледачот си овозможи најдобро гледачко искуство соодветно на содржината што ја гледа, треба да се разбира доволно за тоа кои прилагодувања треба да се намалат или исклучат, а кои да се […]

The post Том Круз и Крис Мекваер препорачуваат исклучување на „Motion smoothing“ од телевизорите за подобро гледање на филмовите appeared first on Smartportal.mk.

[ad_2]

Source link

loading...
loading...