Таа е професионална љубовница на оженети богаташи, а вели дека има совршена тактика како да ѝ подаруваат скап накит

0
140


Хејли Лиана, фитнес модел и професионална љубовница од Питербор, вели дека Денот на заљубените е нејзиниот омилен ден во годината, затоа што тогаш мажите, барем оние оженетите, се најдарежливи и подготвени да го одврзат ќесето повеќе од вообичаено.

Оваа црнка тврди дека мажите поинтензивно чувствуваат вина на 14. февруари, затоа што мораат тој ден да го поминат со сопругите, а не со љубовниците, па тоа го компензираат со кеш или подароци.

Хејли исто така признава дека често добива златен накит, дизајнерски часовници или ваучери за луксузни патувања, а скоро секоја година кога се ќе собере заработува околу 10.000 фунти.

„Се гледам со еден инвеститот кој во последните три години ми купува златни ланчиња. Тој е често работно во Њујорк, каде ми купува и скап накит. Јас го гледам еднаш месечно во Лондон, одиме на вечера, а потоа и во хотел на секс. Имаме убава традиција за Денот на заљубените – на почетокот на состанокот добивам убаво спакувана кутија, а во неа секогаш има накит“ рекла таа.

Оваа згодна дама вели дека не чувствува вина поради романсите со оженети мажи.

„Користам исклучиво дејтинг апликација за оженети затоа што тоа е сајт за прељубници кои е невозможно да останат само со еден партнер. Би ја мразела идејата некому да му растурам брак, но тоа дефинитвно не е случај. Повеќето од нив имаат договор со сопругата. Многу жени се на тие апликации и тоа го знаат и нивните сопрузи. Главно тоа е поврзано со неусогласените сексуални нагони“, заклучила Хејли.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here