Сè што е погрешно со „Hocus Pocus“

0
174


Во чест на празникот Ноќ на вештерките, Cinema Sins објави видео во кое е прикажано што сè не чини со американката комедија „Hocus Pocus“, од 1993 година. Дејството во филмот се одвива во Салем, Масачусетс, токму на споменатиот празник.

Со буџет од 28 милиони долари филмот на бокс-офисот успеа да заработи 39,5 милиони долари и да добие прилично лоши критики.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here