Сè што е погрешно со „Dark Phoenix“

0
829


„Dark Phoenix“ е финалниот филм од X-Men серијалот и продолжение на „X-Man: Apocalypse“. Cinema Sins во најновото видео од серијалот „Сè што е погрешно со“ открива што сè е погрешно со „Dark Phoenix“, станува збор за прилично голем број филмски „гревови“.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here