СТОЛЕ НАУМОВ ГО УБИ МИЦКОВСКИ НА КАНАЛ 77: Зошто лажете дека сте имале тежок живот кога тате ве прибрал на факултет да му бидете асистент, ја немале сите таа среќа во животот?!

0
1828

– Многумина ми велат дека сум многу намрштен како човек, тоа е затоа што сум имал тежок живот.

Рече Мицковски на Канал 77 во емисијата Стадион.

– Ама зошто лажете, па татко ви ве прибрал за асистент на факултет, тоа го немале како среќа во животот многумина?!

Столе Наумов распали по лидерот на ВМРО ДПМНЕ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here