Стакло се разлетало и паднало врз публиката – незгода на почетокот на концертот на Северина

0
129


Северина Којиќ имала мала незгода само што излегла на сцена. Пејачката излегла на бината, музиката започнала и се слушнале вресоци.

Кога започнал басот од музиката, пукнал рефлектор и се разлетал врз публиката. Девојките почнале да врескаат, а обезбедувањето почнало да го собира стаклото.

Откако била избегната несреќа, обезбедувањето почнало да стои на местото каде што имало стакло за никој да не дојде до тоа место и да не се повреди.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here