Спектакуларен новогодишен огномет во Сиднеј

0
115


Сиднеј, како и секогаш, направи спејктакуларен огномет за време на дочекот на Новата година.

Австралискиот град Сиднеј е првата метропола која секогаш влегува во Новата година. Имаше шпекулации дека поради огромните пожари овој пат нема да има огномет, но тоа сепак не се оствари и Сиднеј ја задржа традицијата. Единствено, огнометот не почна на време бидејќи поради силниот ветер мораше да задоцни петнаесетина минути.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here