Спасена пума го живее својот најдобар живот како разгалена домашна мачка

0
101


Без разлика дали станува збор за змии или тарантули, некои луѓе сакаат да чуваат егзотични животни како домашни миленици. Но, дали некогаш сте се запрашале како би изгледало да живеете со пума која мисли дека е домашна мачка? Пумата Меси е именувана по познатиот аргентински фудбалер и живее во Русија заедно со семејството што ја посвоило. Оваа пума живее живот за каков што сонуваат многумина – живот на разгалена мачка.

Спасена пума го живее својот најдобар живот како разгалена домашна мачка

Спасена пума го живее својот најдобар живот како разгалена домашна мачка


Спасена пума го живее својот најдобар живот како разгалена домашна мачка

Спасена пума го живее својот најдобар живот како разгалена домашна мачка

Спасена пума го живее својот најдобар живот како разгалена домашна мачка

Спасена пума го живее својот најдобар живот како разгалена домашна мачка

Спасена пума го живее својот најдобар живот како разгалена домашна мачка

Спасена пума го живее својот најдобар живот како разгалена домашна мачка

Спасена пума го живее својот најдобар живот како разгалена домашна мачка

За повеќе фотографии продолжете на следната страница…

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here