Собранието ги усвои измените и дополнувањата на законите за здравствена заштита, за данокот на личен доход и за служба во Армијата

0
99
Собранието ги усвои измените и дополнувањата на законите за здравствена заштита, за данокот на личен доход и за служба во Армијата | Кајгана


Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here