Смешни фотографии од верверички што ќе ви го разубават денот

0
107


Овие фотографии ќе ве уверат дека сè уште може да се пронајдат нови и уникатни идеи за фотографии, откако веќе ќе направите илјадници. Фотографот Џони секој ден објавува фотографии од верверици на својот профил на Инстаграм и се обидува да им даде необичен наслов за да ги направи своите објави поинтересни, па овие фотографии ќе ви го разубават денот.

1. Па, ти си најслаткото нешто

2. Споделување

Смешни фотографии од верверички што ќе ви го разубават денот


3. Понеделник наутро

Смешни фотографии од верверички што ќе ви го разубават денот

4. Суперхерој

Смешни фотографии од верверички што ќе ви го разубават денот

5. Те фатив

Смешни фотографии од верверички што ќе ви го разубават денот

6. Надвор е ладно

Смешни фотографии од верверички што ќе ви го разубават денот

7. Денес ќе разговараме за лешници

Смешни фотографии од верверички што ќе ви го разубават денот

8. Тираносаурус

Смешни фотографии од верверички што ќе ви го разубават денот

9. Понеделник – најдобриот ден во неделата

Смешни фотографии од верверички што ќе ви го разубават денот

10. Кој јадеше семки од сончоглед во септември?

Смешни фотографии од верверички што ќе ви го разубават денот

За повеќе фотографии продолжете на следната страница…


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here