Смешни слики што покажуваат како Дедо Мраз се справува во непредвидливи ситуации

0
128


Средбата со Дедо Мраз е ритуал што некои деца со нетрпение го очекуваат, а други го мразат, но сепак, сите собираат храброст да го прават тоа во одреден момент од животот. За да успеете да ги поставите вашите деца во скутот на Дедо Мраз и да добиете симпатична фотографија што ќе им ја дадете на бабите и на дедовците како честитка за празниците, мора да застанете и да чекате заедно со останатите семејства кои се во истата непријатна ситуација затоа што децата веќе им се уморни од чекање. Но, тоа не е ништо во споредба со човекот што треба да облече црвен кадифен костум за да го глуми Дедо Мраз, но кој исто така треба да биде и навистина љубезна и трпелива личност. Погледнете како професионалните Дедо Мразовци се справуваат со неочекуваните случки за време на фотосесиите.

1. Што друго може да тргне во погрешна насока?

2. Моето куче сликано со Дедо Мраз

Смешни слики што покажуваат како Дедо Мраз се справува во непредвидливи ситуации


3. Мојата 92-годинишна баба никогаш не се сликала со Дедо Мраз

Смешни слики што покажуваат како Дедо Мраз се справува во непредвидливи ситуации

4. Мојот Дедо Мраз не старее

Смешни слики што покажуваат како Дедо Мраз се справува во непредвидливи ситуации

5. Реакцијата на моето куче кога го сретна Дедо Мраз

Смешни слики што покажуваат како Дедо Мраз се справува во непредвидливи ситуации

6. Ги однесов моите деца да се сликаат со Дедо Мраз

Смешни слики што покажуваат како Дедо Мраз се справува во непредвидливи ситуации

7. Мојата омилена фотографија од овогодишната фотосесија

Смешни слики што покажуваат како Дедо Мраз се справува во непредвидливи ситуации

8. Мојот пријател го донесе кучето за да се слика со Дедо Мраз

Смешни слики што покажуваат како Дедо Мраз се справува во непредвидливи ситуации

9. Реакцијата на Дедо Мраз кога мојата мајка ненамерно рече „проклетство“

Смешни слики што покажуваат како Дедо Мраз се справува во непредвидливи ситуации

10. На која слика детето изгледа повеќе исплашено?

Смешни слики што покажуваат како Дедо Мраз се справува во непредвидливи ситуации

За повеќе фотографии продолжете на следната страница…

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here