Смешни илустрации што откриваат што ќе се случи ако луѓето и секојдневните предмети си ги заменат улогите

0
99


Јужнокорејскиот илустратор Хунг Рае преку уникатен и креативен пристап ги заменува човечките улоги со предмети и животни. Дали некогаш сте размислувале што ќе се случи ако кармата навистина постои и ако луѓето се третираат на начинот на кој тие ги третираат животните и предметите во својот живот? Во паралелниот универзум на Рае, сè е возможно.

Смешни илустрации што откриваат што ќе се случи ако луѓето и секојдневните предмети си ги заменат улогите


Смешни илустрации што откриваат што ќе се случи ако луѓето и секојдневните предмети си ги заменат улогите

Смешни илустрации што откриваат што ќе се случи ако луѓето и секојдневните предмети си ги заменат улогите

Смешни илустрации што откриваат што ќе се случи ако луѓето и секојдневните предмети си ги заменат улогите

Смешни илустрации што откриваат што ќе се случи ако луѓето и секојдневните предмети си ги заменат улогите

Смешни илустрации што откриваат што ќе се случи ако луѓето и секојдневните предмети си ги заменат улогите

Смешни илустрации што откриваат што ќе се случи ако луѓето и секојдневните предмети си ги заменат улогите

Смешни илустрации што откриваат што ќе се случи ако луѓето и секојдневните предмети си ги заменат улогите

Смешни илустрации што откриваат што ќе се случи ако луѓето и секојдневните предмети си ги заменат улогите

За повеќе фотографии продолжете на следната страница…

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here