Слатка коала побара помош од луѓе

0
122


Големите горештини зачинети со огромните пожари во Австралија оставаат последници и по животните.

Животните на далечниот континент се обидуваат на секој можен начин да останат хидрирани, а на оваа дива коала тоа и успеа при контакт со луѓе.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here