Сите гледаа во еден детаљ зад згодната „плавуша“, а никој не забележа за што станува збор (ФОТО)

0
159


Најновата фотографија која се појви на интернет со згодна „плавуша“ која позира пред трговски центар  стана вистински хит.

Зад неа е девојка со зелена коса, а погоре во аголот, на прв поглед се гледа како да е заокружен тој дел од фотографијата, па сите тргнаа да бараат дали има некој невообичаен детаљ На фотографијата или можеби нешто смешно.

Често некој заокружува ако има некаков необичен или смешен детаљ, но оваа фотогтфарија не е таква.

Имено се работи за зелен обрач (хулахоп) кој девојката со зелена коса го фрлила во воздух во моментот кога е направена фотографијата, но на многумина не им текна дека е тоа во прашање.

https://press24.mk/

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here