Седум совети како да спиете подобро

0
116


Сите знаеме дека квалитетниот сон е важен за нашето физичко и психичко здравје, а сепак многу луѓе не спијат доволно часови или доволно квалитетно за да функционираат најдобро што можат.

Додека спиеме, телото се регенерира и прочистува, па како да му помогнеме тоа да го прави полесно?

Доктор Ентони Балдузи споделува седум совети како да спиете подобро, а како резултат на тоа да бидете здрави, одморени, продуктивни и среќни.

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here