Светот низ фотографии (21.12 – 27.12)

0
110


Во последната недела од 2019 година бевме сведоци на различни настани низ светот од кои ги издвојуваме прославата на Божиќ, помрачувањето  на Сонцето, протестите во Хонгконг, пожарите во Австралија, демонстрациите во Индија, празничните карневали низ светот и слично.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here