Светот низ фотографии: 11.01 – 17.01

0
120


Во текот на изминатите седум дена бевме сведоци на различни настани низ светот.

Неделата ја одбележаа бројни фестивали и модни настани, пожарите во Австралија, ерупцијата на вулканот Тал на Филипините, протести против корупција во Либан, Модната недела во Берлин, протести против пензиските реформи во Париз и многу други настани.

Sputnik објави галерија од фотографии кои ја одбележаа неделата.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here