Сашко Коцев повторно сите ги насмеа: „Чекам да ме пријават комшиите дека чувам крава“

0
152


Актерот Сашко Коцев откако стана родител на ќерката Јоана, зачестија  неговите духовити статуси на социјалните мрежи поврзани со татковството.

„Толку ја имам усовршено како прави кравата МУуу, што очекувам да ме пријават комшиите дека чувам вистинска!!!“–  беше последната објава на Сашко на својот Фејсбук профил.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here