Саша Поповиќ не може да одлучи дали да напише книга: „Ако го направам тоа, ќе биде крај на естрадата“

0
135


Саша Поповиќ знае многу за многу луѓе кои се во шоу бизнисот, па откако даде одговор на прашање за можна автобиографија, моментално настана паника.

„Ако се одлучам да напишам автобиографска книга, тогаш естрадата ќе биде завршена.Тука ќе биде почеток и крај“ изјавил тој.

За време на давање на интервјуто, во истата емисија учествувал и Дарко Лазиќ кој му порачал дека се фали.

– Но, прво имате друг брак и друго дете! Тогаш тоа е нешто. Три брака, три деца, а потоа три големи концерти – го советуваше Саша Поповиќ, Лазиќ.

Инако директорот на Гранд неодамна стана пензионер.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here