Репортер ќе се онесвестеше од страв, а на видеото се смее цел свет: Неговата реакција кога виде што има во близина (ВИДЕО)

0
108


Репортер од американската држава Монтана доживеа голем шок за време на јавување во живо.

Тој забележа дека кон него се движат бизони.

Деон известуваше од Националниот парк кога забележа дека му се доближува група големи животни. Паркот е затворен поради коронавирусот, па тој не можел да најде помош од друг човек.

Тој беше преплашен, но неговата реакција го насмеа светот.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here