Пронајдете ги овцата што спие и кучето што го чува стадото

0
99


Иако велат дека броењето овци успива, обидете се да останете будни додека да ја решите оваа загатка. Можете ли да ги најдете овцата што спие и кучето што го чува стадото? Иако можеби ова ви изгледа како прилично лесна задача, многумина не мислат така на крајот. Внимателно погледнете ја фотографијата и обидете се да ги пронајдете овцата и кучето.

Ако сè уште не можете да ги најдете, погледнете го решението.


  • Решение:

    Загатка: Пронајдете ги овцата што спие и кучето што го чува стадото

Обидете се да ја решите и оваа загатка каде што треба да ја пронајдете сметката во хаосот на масата.

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here