Прекрасен дом од кој не би заминувале со денови

0
25


Ако белиот Божиќ беше куќа, тогаш тоа ќе беше овој прекрасен дом украсен во волшебен и елегантен шик стил. Каде на друго место би се наоѓала куќа во која „живее“ белиот Божиќ отколку во Финска, татковината на Дедо Мраз! Скандинавците се големи љубители на белината во дизајнот на ентериерот, тие сакаат снег, па сакаат снежната атмосфера да ја пренесат во своите домови.

И најмагичниот Божиќен амбиент се чувствува во секој агол од оваа прекрасна куќа каде секој љбител на Божиќ би се чувствувал како во рајот. Со изобилство белина, кристални лустери, крзнени ќебиња и мноштво повремени детали за зимата и празникот – овој прекрасен дом е полн со топлина и шарм.


Лесно можеме да замислиме како ги поминуваме празниците во него, дури и ако не ја напуштивме оваа волшебна куќа со денови. Ах, би било толку убаво да ја посетиме Финска…

Празнично и бело: Прекрасен дом од кој не би заминувале со денови

Празнично и бело: Прекрасен дом од кој не би заминувале со денови

Празнично и бело: Прекрасен дом од кој не би заминувале со денови

Празнично и бело: Прекрасен дом од кој не би заминувале со денови

Празнично и бело: Прекрасен дом од кој не би заминувале со денови

Празнично и бело: Прекрасен дом од кој не би заминувале со денови

Празнично и бело: Прекрасен дом од кој не би заминувале со денови

Празнично и бело: Прекрасен дом од кој не би заминувале со денови

Празнично и бело: Прекрасен дом од кој не би заминувале со денови

Празнично и бело: Прекрасен дом од кој не би заминувале со денови

Погледнете ги овие 15 идеи со кои божиќната ѕвезда ќе стане уште поубав украс во домот.

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here