Прашање кое треба да си го поставите кога чувствувате анксиозност

0
130


Екипата на The School of Life во новото видео објаснува кое прашање треба да си го поставите кога чувствувате анксиозност.

Проблемот кој ја предизвикува анксиозноста често „се крие“ од вас и вие всушност не знаете зошто сте нервозни. Чувствувате дека се грижите за ова или она, за некакви ситници, но проблемот всушност е подлабок. 

Еве едно едноставно решение која ќе ви помогне да научите дека сите проблеми лежат во нашиот мозок, и дека треба да го адресирате проблемот за да се ослободите од него.

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here