Правниците со Хака танц протестираа против Макрон

0
114


Пензиските реформи на претседателот Емануел Макрон предизвикаа необичен протест во Париз.

Правниците собрани на протест во населбата Бобињи го изведоа маорскиот Хака танц како дел од протестот против плановите за пензински реформи на нивниот претседател.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here