Полни раце пари: Александра од свадбата на Вељко си замина со бакшиш колку една просечна плата

0
126


За време на свадбата на Вељко и Богдана пееше и младата пејачка Александра Младеновиќ, која „собра“ убедливо најголем бакшиш, а парите не можеше да ги додржи во рацете.

Таа е позната по својот раскошен глас, како и способноста да го „погоди“ репертоарот и сите да ги понесе атмосферата. Секако, тоа многу им се допадна на гостите, кои воопшто не штедеа пари.

На крајот на настапот, таа во рацете имаше завидно купче пари, од кое наѕираа банкноти од 100 и 500 евра. Според проценките на српските медиуми, во даден момент таа во раце држела просечна српска годишна плата, а успеа да ја изработи само за неколку часа.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here