Познати фаци кои по корекцијата на носот изгледаат сосема поразлично

0
123
loading...

[ad_1]

Иако мнозинството ѕвезди нерадо ги признаваат пластичните операции, постои една која просто е невозможно да се сокрие.

poznati-faci-koi-po-korekcijata-na-nosot-izgledaat-sosema-porazlichno-1.png

Корекцијата на носот им го промени личниот опис на мноштво имиња од светот на шоу бизнисот. Можеби тајната лежи и во доброто контурирање со шминка, ама факт е дека  толкава трансформација не се постигнува без хируршки зафати.

loading...

poznati-faci-koi-po-korekcijata-na-nosot-izgledaat-sosema-porazlichno-2.jpg

За волја на вистината, повеќето од нив не се задржауваат само на една интервенција на лицето, а редовно експериментираат и со промените на имиџот, така што разликата е уште подраматична при споредба на фотографиите од минатото и сегашноста.

poznati-faci-koi-po-korekcijata-na-nosot-izgledaat-sosema-porazlichno-3.jpg

Ова се познатите фаци кои по корекцијата на носот изгледаат сосема поразлично:

Пријанка Чопра

poznati-faci-koi-po-korekcijata-na-nosot-izgledaat-sosema-porazlichno-4.png

Џенифер Лопез

poznati-faci-koi-po-korekcijata-na-nosot-izgledaat-sosema-porazlichno-5.png

Меган Фокс

poznati-faci-koi-po-korekcijata-na-nosot-izgledaat-sosema-porazlichno-6.png

Рајан Гослинг

poznati-faci-koi-po-korekcijata-na-nosot-izgledaat-sosema-porazlichno-7.png

Ким Кардашијан

poznati-faci-koi-po-korekcijata-na-nosot-izgledaat-sosema-porazlichno-8.png

Блејк Лајвли

poznati-faci-koi-po-korekcijata-na-nosot-izgledaat-sosema-porazlichno-9.png

Викторија Бекам

poznati-faci-koi-po-korekcijata-na-nosot-izgledaat-sosema-porazlichno-10.png

Зак Ефрон

poznati-faci-koi-po-korekcijata-na-nosot-izgledaat-sosema-porazlichno-11.png

Продолжува на следна страна…

Би можело да ве интересира:[ad_2]

Source link

loading...