Победниците на Nature photographer of the year

0
170


Прогласени се победничките фотографии пристигнати на фотонатпреварот Nature photographer of the year.

Од мистични шумски предели до фотографии од китови, птици и различни животни, ова се победниците за 2019 година, објавени на фестивал за фотографии од природата, во Холандија.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here