Победи во „Големиот брат“, а од „Задруга“ брзо излезе: Македонецот Спејко со нов имиџ

0
162


Дарко Петковски Спејко победи во реалното шоу „Големиот брат“, па оваа година одлучи да учествува и во „Задруга3“ каде немаше многу среќа.

Она што е интересно е дека сега целосно го промени имиџот, односно ја скрати долгата коса и брадата.

Со новиот изглед се пофали и на сцоијалните мрежи. Погледнете:

https://press24.mk/

https://press24.mk/

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here