Она кога децата се брутално искрени: Имам доволно пријатели, ама фала на понудата

0
134


Алиса Ковит и Грег Данбар се наставници во основно училиште кои многу ги сакаат своите ученици. Тие забележале колку брутално искрени и неверојатно смешни коментари кажуваат нивните ученици, па решиле да почнат да ги запишуваат.

Приказната само почнала со тоа. Денес можете да ги следите најновите мудрости на децата на Instagram профилот Live from snack time, а наставниците издадоа и книга насловена „I Did My Homework in My Head“.

На младите светот останува, нели?

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here