Од машината за перење почнале да излегуваат парчиња бигор и валканици – трик за чистење кој ја воодушеви секоја домаќинка

0
106


На Фејсбук групата „Mums who clean” една жена споделила фотографии од своите откритие, а жените истовремено биле згрозени и едвај чекале и самите да го пробаат методот на чистење зна машината за алишта.

-Верувале или не, скоро една недела пред ова ја пуштив машината за перење како и секогаш да работи со оцет и топла вода. Секогаш мислев дека тоа е доволно, но потоа го пробав трикот со таблета за машина за садови – рекла оваа мајка.

Трикот вели, се состои во тоа наместо детергент за перење алишта да ставите таблера за садови и да ја пуштите машината да работи. Ќе видите валканици кои не сте ни знаеле дека постојат во машината.

-Бубањот блеска како никогаш претходно, а во водата која ја пуштив во кадата видов парчиња бигор и валканици. Се згрозив – рекла мајката.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here