Овој еж го живее најдобриот период од својот живот, а погледнете како изгледа неговиот просечен ден

0
111


Овој еж се вика Синамон (Цимет) и тотално му го променил животот на сопственикот што го спасил. Синамон има своја облека и мебел, но и профил на Инстаграм, а во продолжение погледнете како изгледа еден просечен ден на овој еж што го живее најдобриот период од својот живот.

Овој еж го живее најдобриот период од својот живот, а погледнете како изгледа неговиот просечен ден


Овој еж го живее најдобриот период од својот живот, а погледнете како изгледа неговиот просечен ден

Овој еж го живее најдобриот период од својот живот, а погледнете како изгледа неговиот просечен ден

Овој еж го живее најдобриот период од својот живот, а погледнете како изгледа неговиот просечен ден

Овој еж го живее најдобриот период од својот живот, а погледнете како изгледа неговиот просечен ден

Овој еж го живее најдобриот период од својот живот, а погледнете како изгледа неговиот просечен ден

Овој еж го живее најдобриот период од својот живот, а погледнете како изгледа неговиот просечен ден

Овој еж го живее најдобриот период од својот живот, а погледнете како изгледа неговиот просечен ден

За повеќе фотографии продолжете на следната страница…

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here