Овој германски уметник создава реалистични уметнички дела што ‘отскокнуваат’ од хартијата

0
135


Стефан Пабст (Stefan Pabst)  е професионален уметник кој живее во Германија. Тој сака да ги инспирира луѓето преку неговата уметност и видеата, прикажувајќи ја магијата на сликањето. На својот канал на Јутјуб, тој создава корисни упатства преку кои го објаснува начинот на кој ги создава делата и покажува како и вие да го направите истото.

Овој уметник прави многу видови на цртежи, а она во што најмногу се истакнува е 3Д-илузијата што ја создава. Овие дела се најпопуларните во неговото творештво и изгледаат апсолутно неверојатно и реално.


Стефан Пабст користи моливи, масла и пенкала за да ги создаде своите уметнички дела и ги црта на едноставни парчиња хартија, па дури и картон. Тој прикажува животни, секојдневни предмети, ликови од поп културата, познати личности и многу други нешта.

Во продолжение погледнете некои негови дела.

Овој германски уметник создава реалистични уметнички дела што ‘отскокнуваат’ од хартијата

Овој германски уметник создава реалистични уметнички дела што ‘отскокнуваат’ од хартијата

Овој германски уметник создава реалистични уметнички дела што ‘отскокнуваат’ од хартијата

Овој германски уметник создава реалистични уметнички дела што ‘отскокнуваат’ од хартијата

Продолжете да ги разгледувате неговите дела на следната страница…

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here