Оваа мачка ќе ви го освои срцето со нејзините смешни изрази

0
124


Постојат луѓе што се опседнати со мачки, па на Интернет можете да најдете мачки што танцуваат, намуртени мачки или мачки што прават гримаси и сите тие имаат илјадници (ако не и милиони) обожаватели од целиот свет. Мачката Манго не е исклучок од ова правило. Оваа мачка е дел од едно јапонско трио кое во моментов има над 300 илјади следбеници на својот профил на Инстаграм. И покрај тоа што профилот им е заеднички, Манго е дефинитивно во центарот на вниманието. Тоа е така затоа што ова крзнено животно прави многу смешни изрази, па во продолжение погледнете дали можеби некогаш и вие сте имале некој сличен израз на вашето лице.

Оваа мачка ќе ви го освои срцето со нејзините смешни изрази


Оваа мачка ќе ви го освои срцето со нејзините смешни изрази

Оваа мачка ќе ви го освои срцето со нејзините смешни изрази

Оваа мачка ќе ви го освои срцето со нејзините смешни изрази

Оваа мачка ќе ви го освои срцето со нејзините смешни изрази

Оваа мачка ќе ви го освои срцето со нејзините смешни изрази

Оваа мачка ќе ви го освои срцето со нејзините смешни изрази

Оваа мачка ќе ви го освои срцето со нејзините смешни изрази

За повеќе фотографии продолжете на следната страница…

 

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here