Оваа компанија создава ознаки за миленичиња што можете да ги носите како ѓердан заедно со своето милениче

0
139


Исто како и членовите на семејството, секогаш сакате и миленичињата да бидат во ваша близина. Компанијата „WeLink“ ќе ви помогне да се чувствувате како секогаш да сте блиску до вашето сакано милениче. Оваа компанија е специјализирана за правење ознаки за кучиња со исечена силуета на вашето куче, а сопственикот може да го отстрани исечениот дел од ознаката и да го носи како ѓердан или белезица.

Освен пресечената силуета, на секоја ознака може да биде напишано името на кучето и адресата или телефонскиот број на сопственикот или каков било цитат што сакате да биде гравиран во ознаката сè додека не надминува повеќе од 30 карактери.


Во продолжение погледнете некои од моделите што се направени досега.

И за вашите мачки има различни дизајни, а освен тоа, компанијата нуди и ознаки за коњи и за прасиња.

Оваа компанија создава ознаки за миленичиња што можете да ги носите како ѓердан заедно со своето милениче

Оваа компанија прави домашни влечки кои изгледаат како миленичињата на купувачите.

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here