Објавен распоредот за саботниот Земјотрес #8

0
93


Традиционалниот музички настан по осми пат ќе се одржи во Младинскиот културен центар во Скопје, а организаторот денеска го објави распоредот на настапи со комплетниот репертоар.

Земјотрес и годинава со богата порограма. Вкупно 23 различни изведувачи ќе настапат оваа сабота почнувајќи од 20 часот па сѐ до 4 часот после полноќ.

Денсинг стејџ:
20.20 – 20.40 Conspiracy
21.00 – 21.20 Sashko Kostov
21.40 – 22.00 Culture Development
22.20 – 22.50 Last Expedition
23.10 – 23.40 MVRSVR
00.00 – 00.30 Shock Troopers
00.50 – 01.20 Fluks
01.40 – 02.10 Svetlost
02.20 – 02.50 Blackstate (EP promo)

Бифе Фросина стејџ:
20.00 – 20.20 Filch
20.40 – 21.00 Voltaire Mani Al Hakim
21.20 – 21.40 Zulu 3.4
22.00 – 22.20 Daktili
22.50 – 23.10 Sethstat
23.40 – 00.00 DS Collective
00.30 – 00.50 PMG Kolektiv
01.20 – 01.40 Dragi Ivanov

Техно стејџ:
23.00 – 00.00 Galatheia
00.00 – 01.00 Vidinovski
01.00 – 02.00 Barum Barum
02.00 – 03.00 Robotek
03.00 – 04.00 Mirko Popov

Окс стејџ (МКЦ хол):
21.00 Gloomié

Организаторот напоменува дека распоредот може да доживее промени. Секоја промена ќе биде навреме објавена на настанот на facebook.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here