Низ фотографии: Сиднеј се гуши во опасен чад

0
138


Над Сиднеј е надвиснат опасен облак од чад додека пожарите во Нов Јужен Велс се зголемуваат од високо опасни до сериозно опасни, пренесува Guardian.

Квалитетот на воздухот во Сиднеј е 11 пати повеќе од опасното ниво заради постојаните пожари

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here