Не знаеше дека микрофонот е вклучен: Водителката на „Гранд“ навреди натпреварувачка

0
191


Водителката на „Ѕвездите на Гранд“ Сања Кужет минатата сабота имаше интересен коментар за една од нтпреварувачките.

Штом натпреварувачката излезе на бината, од позадината се слушна гласот на Сања која имаше интересен коментар за изгледот на младата девојка.

„Оваа девојка ми е како тиква“ рекла водителката на нкој зад сцената, веројатно не ни знаела дека оваа нејзина изјава се слушна во етер.

Девојката не доби ниту еден глас, но сепак на крајот во својот тим одлучила да ја земе Дара Бубамара.

https://press24.mk/

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here