„Не зборував 10 години во јавноста за тоа“ – Рада кажа што најмногу ѝ недостасува за празниците

0
124


Рада Манојловиќ призна дека што најмногу ѝ недостига кога доаѓаат новогодишните празници.

„Скоро десет години не сум зборувала за мајка ми во јавност. Н е сакав некој да помисли дека сум патетична и дека мене ми е најтешко. Меѓутоа, во последните години го промнив ставот затоа што мајка ми ми недостига се повеќе“, рекла пејачката.

„Сега мислам дека треба да зборувам за неа, народот да знае каква жена беше, а беше опасна и многу убава. Жал ми е што немам повеќе фотографии и снимки со неа, затоа што почина во 2004 година, а не се снимавме многу. Имам само спомени на неа“, рекла Манојловиќ.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here