Не брзајте го детето да прооди, советува д-р Корнелија Ѓорѓиеска

0
98
loading...
Запомнете, детенцето ќе прооди кога ќе биде подготвено за тоа! Најчесто ги прави првите чекори околу 12-тиот, односно 14-тиот месец од својот живот. Не грижете се, исто така е нормално и многу веројатно вашето бебе да прооди и на 9 или дури и на 18 месеци, вели д-р Корнелија Ѓорѓиеска.
Прочитајте повеќе на Деца.мк.
loading...