Неверојатни трансформации: Добар стилист злато вреди

0
144


Кога изгледаме добро и се чувствуваме подобро. Средени, дотерани, имаме некое моќно чувство на самодоверба, а тој бран енергија некогаш може многу да значи – од нашите социјални интеракции, па до извршување на работните задачи.

Рускиот стилист Александр Рогов многу добро го знае тоа. Токму затоа негова мисија е да им прави неверојатни стилски трансформации на обични луѓе. Сепак, тоа се промени кои нема да ги чинат луѓето цело богатство и се одржливи на долг временски период.

Тој само им покажува како да ја видат модерната, стилска верзија на себе и многу успешно го прави тоа. Правилната шминка, должина на коса и крој на облека може да направат чуда.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here