Неверојатна глетка во регионот: Крава испадна од комбе среде пат, а тој продолжи да вози (ВИДЕО)

0
39


Возач на патот кон Сребреник во БиХ со својот мобилен телефон регистрирал несекојдневен настан кој брзо се рашири по социјалните мрежи. Карва која биле превезувана во комбе испаднала на пат ! Возачот кој ја превезувал ништо не приметил и го продолжил своето патување кон зацртаната дестинација.

Очевидецот на целиот невообичаен настан додека со свото возило се движел зад комбето со кое била превезувана кравата приметил најпрво како низ прозорот добитокот ја појавил својата глава. Но, бидејќи вратат од комбето не била добро затворена во еден момент се отворила ширум и кравата паднала на средина од коловоз.

Со оглед дека ја следел внимателно бизарната ситуација возачот на автомбилот запрел пред кравата која се кренала на нозе и ја напуштила коловозната лента, додека возачот на комбето го продолжол свото патување.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here