На овие животни не им треба многу за да бидат среќни и тие се пример кој треба да го следиме

0
76


Психолозите сугерираат дека 50% од среќата е одредена од вашите гени, 10% од околностите во кои живеете и 40% од вашиот став. Тоа е добро, бидејќи нашето расположение го контролираме ние.

Инспирација можеме да најдеме и кај животните и нивниот позитивен пристап кон животот. Дури и еден портокал може да го направи мајмунот среќен.

Погледнете ги овие фотографии од животни кои зрачат со позитивни вибрации.


1. „Еден портокал е сѐ што ти треба”

На овие животни не им треба многу за да бидат среќни и тие се пример кој треба да го следиме

2. „Мое скапоцено…”

На овие животни не им треба многу за да бидат среќни и тие се пример кој треба да го следиме

3. „Ова среќно момче ужива во четкањето”

На овие животни не им треба многу за да бидат среќни и тие се пример кој треба да го следиме

4. „Насмеј се! Имам подарок за тебе!”

На овие животни не им треба многу за да бидат среќни и тие се пример кој треба да го следиме

5. „Го спасивте Дикси пред некој месец. Неговата насмевката кажува сѐ”

На овие животни не им треба многу за да бидат среќни и тие се пример кој треба да го следиме

6. „Ова младо и згодно момче слави 7-ми роденден”

На овие животни не им треба многу за да бидат среќни и тие се пример кој треба да го следиме

7. „Смири се. Олабави”

8.„Мојата девојка и нејзините пријателки сакаа да се сликаат, но и Алфи сакаш да биде на фотографијата”

На овие животни не им треба многу за да бидат среќни и тие се пример кој треба да го следиме

9. „Не можам да престанам да грицкам”

10. „Ти верувам и тоа е доволно за среќа”

На овие животни не им треба многу за да бидат среќни и тие се пример кој треба да го следиме

За повеќе фотографии продолжете на следната страница…

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here