Најубавите цитати за животот од Кијану Ривс

0
147


Неговиот татко го напуштил кога имал три години, а на неговата сестра ѝ била дијагностицирана леукемија. Покрај сите тешки ситуации, тој наоѓа начин да му се насмее и радува на животот.

Направивме колекција на неколку најубави животни цитати од Кијану Ривс кои ќе ве мотивираат во тешките моменти.

„Верувам во љубов на прв поглед. Посакајте љубовта да трае, проблемите се решаваат“.

„Без разлика колку е тешко, животот е убав. Ќе помине сè. Живејте“.

„Понекогаш, наједноставните работи најтешко се постигнуваат“.

„Живеј го секој ден како да е последен“.

„Тагата ја менува формата, но мора да ѝ кажете стоп!“

„Секој момент е вреден. Не однесувајте се стого кон себеси. Јадете вкусна храна. Гледајте го изгрејсонцето. Излезете со пријателите“.

„Почитувајте ги луѓето на начин на којшто сакате да ве почитуваат вас“.

„Да сакаш некого и да бидеш во врска се сосема различни работи“.

„Уметноста е совршено место за бегство од реалноста“.

„Секогаш ќе се радувам на љубовта!“

„ Вистина е, заработувам многу, но не сум алчен кога станува збор за пари. Сакам да помагам, здравјето е најважно“.

„Среќата ја креираме самите“.

„Секој проблем е тука за да ве направи посилни“.

„Ако сте способни да насмеете жена, пред вас ја гледате најубавата божествена креација“.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here