Најдобрите новинарски гафови за 2019, втор дел

0
138


Не е лесно да си новинар и репортер, уште потешко е кога работата ја извршуваат во живо.

Тогаш секакви ситуации и гафови можат да се случат. News Be Funny објави втор дел од најсмешните гафови и новинарски незгоди, актуелни на интернет во 2019 година.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here