Најдобрите мемиња за новиот „Joker“

0
174


Долго очекуваниот филм „Joker“ во режија на Тод Филипс го освојува бокс-офисот, но исто така веднаш стана предмет на мемиња.

Ликот на Џокерот, Артур Флек, во филмот за злогласениот негативец го игра Жоакин Феникс, изведба што според многу критичари ќе му донесе Оскар.

Но, насилството во филмот наиде и на негативни реакции, а корисниците на социјалните мрежи имаат свои реакции на реакциите.

Ова се најдобрите мемиња што досега се појавија за новиот „Joker“. Секако, очекуваме уште многу.

http://kajgana.com/

http://kajgana.com/

http://kajgana.com/

http://kajgana.com/

http://kajgana.com/

http://kajgana.com/

http://kajgana.com/

http://kajgana.com/

http://kajgana.com/

http://kajgana.com/

http://kajgana.com/

http://kajgana.com/

http://kajgana.com/

http://kajgana.com/

http://kajgana.com/

http://kajgana.com/

http://kajgana.com/

http://kajgana.com/

http://kajgana.com/

http://kajgana.com/

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here