Најдобриот лек против мамурлак | Кајгана

0
109


Во пресрет на новогодишната ноќ кога повеќето од нас ќе пивнат малку повеќе од вообичаено, да ве подготвиме за во случај на мамурлак на 1 јануари.

За да не ја почнете годината со главоболка, пробајте го овој лек против мамурлак. Можеби ви звучи одвратно, ама помага. И пијте многу вода.

Среќно!

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here