Најдобриот автономен дрон стана уште подобар

0
193


Дронот Skydio 2 се чини дека е излезен од соништата – може да лета сам и да ве следи наоколу без да се сруши во некое дрво.

Сега овој сон стана малку подостапен од претходно и чини 999 долари, а нуди понапредни камери, подолга трајност на батеријата, подобрена навигација, потежок е и поголем. За доплата од 150 долари ќе добиете поголем домет и поголема котрола при снимање.

Погледнете ја целосната анализа за Skydio 2 на тимот на The Verge.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here